New Website project logos 2021-01.png

' exploring privacy

the act

of

peeking in a

highly constraint site'

 

'

Located in Borough of Fulham, London at the rear of a 19th Century Terrace House.

A highly overlooked site led us to explore the ideals of peeking and privacy. A bespoke triangular skylight acts as a node point for the intervention allow constricted views from above, the roof geometry tucks and wraps around this node creating a tectonic folder geometry.

 

At the rear of the intervention privacy is much more controlled with a set of sliding doors to a private garden. The interior palette was white albeit in several different complementary materials: white marble for all surfaces, Oiled Douglas Fir flooring in extra wide planks and textured white pigment plaster. adding a depth and earthy texture to the interior.